Haitai Solar en TRIO Investment BV Partnerschap op Batterij ESS

TRIO Investment BV is vereerd om onze zakelijke samenwerking met Haitai Solar in Nederland aan te kondigen om te voldoen aan de vereisten voor energieopslag van hun zonne-energiecentrales. 🌞
 
TRIO Investment is een toonaangevende zonne-energie investeringsgroep die de winnaar is van de 2022 ronde van de Stimulering Duurzame Energieproductie & Klimaattransitie (SDE++) en 161,5MWpiek aan subsidies heeft ontvangen in Nederland. 
 
TRIO Investment gaat de Haidun Battery ESS van Haitai Solar gebruiken om de operationele efficiëntie van hun zonnecentrales te verbeteren. De eerste order is bevestigd met een opslagcapaciteit van 5,4MWh die in oktober 2023 op twee projectlocaties zal worden geïnstalleerd. De technische teams van TRIO en Haitai Solar analyseren verdere potentiële projecten met de ambitie om binnen een jaar 100MWh opslagcapaciteit te installeren. 
 
Haitai Solar heeft eind 2021 zijn nieuwe gamma van Battery Energy Storage System-producten gelanceerd met Haidun in de batterijen voor commerciële toepassingen en Blue Crystal in het residentiële segment. Naast opeenvolgende BloombergNEF Tier 1 noteringen en een geregistreerde 10GW zonnemodule productiecapaciteit, is Haitai Solar met deze introducties een van de weinige fabrikanten van zonneapparatuur wereldwijd geworden die ”productkwaliteit en leverbetrouwbaarheid op basis van 100% eigen productie en een complete portfolio van zonneapparatuur” kan garanderen dankzij ons full-scope productaanbod van diverse zonnemodules, montagesystemen en Battery ESS. 
 
We zijn enthousiast over deze zakelijke samenwerking en zijn dankbaar voor deze kans! 🌿

Andere sector