Zonne-energie: verlichting voor de toekomst!

Trio Investment is toegewijd aan het financieren en ontwikkelen van zonne-energieprojecten in diverse sectoren, waaronder de agrarische, logistieke en glastuinbouwbranches.

In de logistieke sector maken we gebruik van de uitgestrekte commerciële daken van distributiecentra en andere faciliteiten. Door zonnepanelen te installeren, benutten we de kracht van de zon om duurzame energie op te wekken. Maar daar stopt het niet. We gaan een stap verder door ook batterijopslagsystemen te integreren. Zo slaan we overtollige energie op voor later gebruik. Dit stelt bedrijven in staat om niet alleen milieuvriendelijker te opereren, maar ook om zelfvoorzienend te worden.

In de agrarische sector richt Trio zich voornamelijk op landbouwgrond, zoals akkerland, veengrond, weilanden en rustgrond. Met betrekking tot landbouw richt Trio zich specifiek op Agri-PV, waarbij zonnepanelen geïntegreerd worden in agrarische systemen. Dit biedt boeren de mogelijkheid om hun land multifunctioneel te gebruiken, waarbij ze zonne-energie opwekken terwijl ze tegelijkertijd gewassen verbouwen of vee houden. Zo dragen we bij aan duurzame energieopwekking en behoud van agrarische activiteiten. In de agrarische sector werken we onder de naam Green Farm Energy.

In de glastuinbouwsector zien we momenteel tal van ontwikkelingen op het gebied van verduurzaming. Het transformeren van onze kassen tot Smart Energy Hubs is van essentieel belang voor het verduurzamen van de sector. Hierbij worden productie en consumptie van duurzame energie naadloos op elkaar afgestemd door middel van integratie van zonne-energie in combinatie met batterijopslagsystemen (BESS). Dit stelt de sector in staat om efficiënter gebruik te maken van hernieuwbare energiebronnen, waardoor zowel de energiekosten worden verlaagd als de duurzaamheid wordt vergroot..

Onze oplossingen zijn op maat gemaakt voor elke sector. Ze verbeteren niet alleen de efficiëntie van zonne-energieopwekking, maar bieden ook betrouwbare stroomvoorziening en energieopslag. Dit resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen en draagt bij aan een duurzamere toekomst voor onze klanten.

Als u land, daken of een glastuinbouwbedrijf heeft en interesse hebt in het installeren van zonne-energie- en batterijopslagsystemen, nodigen we u van harte uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend adviesgesprek. We staan klaar om u te ondersteunen bij het bereiken van uw duurzame energiedoelen en kijken ernaar uit om samen met u aan een groenere toekomst te werken.