Ontdek Wat Wij Doen

Bij Trio Investment richten we ons op het ontwikkelen van zonne-energieprojecten op diverse locaties in heel Nederland, variërend van land tot daken, kassen, water en parkeerterreinen. 

Voor elk project streven we naar de beste oplossing die naadloos aansluit op uw behoeften. Of het nu gaat om het kopen of huren van grondposities, het integreren van zonne-energie met landbouw, of het zorgen voor een harmonieuze landschappelijke integratie, wij zijn uw betrouwbare partner.

Persoonlijk Contact

Onze adviseurs staan klaar om met u in gesprek te gaan en uw behoeften te begrijpen, zodat we op maat gemaakte oplossingen kunnen bieden.

Complete process
Projectontwikkeling

Wij leiden het proces door contact te leggen met alle relevante partijen, van netbeheerders tot lokale gemeenschappen, en zorgen voor een grondig technisch onderzoek en een ontwerp dat aan alle eisen voldoet.

Project Development
Subsidieaanvraag
Add more power to Elementor using our creative elements and make your projects look prettier than ever before.
grant application
Constructie

Met hoogwaardige materialen en externe kwaliteitsborging bouwen wij het zonneproject.

Construction
Energieproductie

Zodra het project is voltooid, begint het groene zonne-energie op te wekken. En het beste is: Trio Investment behoudt de projecten in eigen portefeuille gedurende de hele levensduur van de installatie.

Energy production
Ontmanteling

Aan het einde van de overeenkomst zorgen wij ervoor dat het project zorgvuldig wordt ontmanteld en de grond in originele staat wordt hersteld. Gedurende de looptijd van het project wordt hiervoor geld gereserveerd op een aparte rekening.

Dismantling
Optimale Benutting van Energie met BESS

Trio Investment gaat verder dan alleen zonne-energie. Indien mogelijk implementeren we ook Battery Energy Storage Systems (BESS) om de installatie optimaal te benutten. Dit stelt ons in staat om energie op te slaan en te gebruiken op momenten dat het meest nodig is, waardoor uw investering nog efficiënter wordt.

optimal use of energy

Een Compleet Proces

Trio Investment staat garant voor een volledig ontzorgingsproces, waarbij we ervoor zorgen dat u als eigenaar van het dak of de grond compleet wordt ontzorgd. We houden u op de hoogte van alle ontwikkelingen en zijn altijd bereikbaar voor uw vragen en opmerkingen.

Wilt u ook profiteren van duurzame energie en uw ruimte optimaal benutten? Neem vandaag nog contact met ons op en laat Trio Investment uw partner zijn in de transitie naar een groenere toekomst!**