Kassen

Heeft u nog een lege kas staan? In plaats van deze te laten verwijderen, voorzien wij deze graag van zonnepanelen. Zo verdient u direct aan uw lege kas door de huurvergoeding per paneel én wekt de kas groene stroom op! De opgewekte energie kan door uw bedrijf zelf worden gebruikt, maar ook door anderen. Omdat wij het dakoppervlakte huren, verzorgen wij alles wat nodig is.

Landpositie met bestemming kas?

Heeft u misschien nog land met bestemming kas? Deze grond huren of kopen wij ook graag. Ook dan verzorgen wij alles, inclusief de plaatsing van de kas. Deze gebruiken wij dan weer om zonnepanelen op te plaatsen. De ruimte onder/in de kas staat volledig tot uw beschikking en kunt u gebruiken naar eigen inzicht.

Rendement en ontzorgd

Wanneer u uw kas verhuurt voor zonnepanelen heeft u geen directe investeringskosten en krijgt u een vergoeding per paneel. Daarbij ontzorgen wij u geheel: van subsidie, vergunning, plaatsing en onderhoud, alles wordt door Trio Investment geregeld.

Benieuwd wat het u kan opleveren?

Elke situatie is uniek. Daarom doen wij u na een persoonlijk gesprek graag een vrijblijvende aanbieding, die geheel op maat is voor uw situatie. Wij denken ook graag mee over de impact voor de omgeving en hoe wij hier eventueel aan kunnen bijdragen. Laat hier uw gegevens achter, dan neemt ons team zo snel mogelijk contact met je op.

Heeft u al een aanbieding van een andere partij? Vraag ons dan ook om een aanbod om te kunnen vergelijken!

De voordelen van het verhuren van uw kas voor zonnepanelen op een rij:

Ervaring van Kerklaan Greenhouses & Horti Materials

Hans Kerklaan van Kerklaan Greenhouses & Horti Materials deelt zijn ervaring over de samenwerking met Trio Investment: “Wij hebben al jaren ervaring met het (ver)bouwen en afbreken van kassen. Samen met Trio Investment kunnen wij kaseigenaren een nieuwe optie bieden. Een optie die voor een nieuwe financiële situatie zorgt en tegelijkertijd bijdraagt aan de energietransitie, terwijl ook de sociale impact wordt meegenomen. Dat sluit perfect aan bij onze visie voor duurzame bouw en tuinbouw

Andere sector