Logistieke sector

Het plaatsen van zonnepanelen is een slimme keuze als extra inkomstenbron voor uw bedrijf. Onderzoek toont aan dat de logistieke sector nog veel kansen biedt voor dakverhuur ten behoeve van zonnepanelen. Distributiecentra beschikken over grote dakoppervlakten die kunnen worden benut voor de opwekking van zonne-energie, waardoor de ruimte dubbel efficiënt wordt gebruikt. De opgewekte energie kan zelfs voldoende zijn om te voorzien in uw volledige jaarverbruik.

Rendement

Door uw dak te verhuren voor zonnepanelen heeft u geen directe investeringskosten en ontvangt u een vergoeding per paneel. Trio Investment verzorgt het volledige proces van subsidieaanvraag, vergunningen, plaatsing en onderhoud.

Benieuwd naar uw mogelijke opbrengsten?

Elke situatie is uniek. Daarom bieden wij u graag na een persoonlijk gesprek een vrijblijvende aanbieding op maat. Laat hier uw gegevens achter, dan neemt ons team zo snel mogelijk contact met u op.

Groene energie

De opgewekte energie kan door uw bedrijf zelf worden gebruikt, maar ook door anderen. Zo kan een industrieel dak van 10.000 m2 ongeveer 2 MW aan zonnepanelen herbergen, wat gemiddeld genoeg is om 425 huishoudens van groene elektriciteit te voorzien!

Voordelen van het verhuren van uw dak

Ervaring van vastgoedadviseur Hollis

Roland Verniers, Partner bij Hollis Nederland, over de samenwerking met Trio Investment: “Als full-service vastgoedadviseurs ondersteunen en begeleiden wij onze cliënten bij logistieke ontwikkelingen en transacties. Zij richten zich steeds meer op verduurzaming, een eigen ESG-strategie (ESG staat voor ‘environmental, social and governance,’ oftewel duurzaamheid) en het maximaliseren van het rendement terwijl ze hun risico’s verkleinen. Zonnepanelen zijn hier vaak onderdeel van, maar een investering kan kostbaar zijn. Wij werken samen met Trio Investment, een ervaren specialist in het financieren, leveren en onderhouden van zonnepanelen voor klanten die klaar zijn om hun dak te verhuren voor de productie van zonne-energie. Ze bieden een complete service aan, waarvan gebouweigenaren op zowel financieel als maatschappelijk vlak kunnen profiteren.

Andere sector