Succes bevorderen door professionele ontwikkeling: 3 trainingen in 1 maand!

Succes bevorderen door professionele ontwikkeling: 3 trainingen in 1 maand!

Welkom bij TRIO Investment, waar we waarde hechten aan de groei en het succes van onze teamleden. De afgelopen maand hebben we drie uitgebreide en inzichtelijke trainingssessies georganiseerd, waarbij we de nadruk hebben gelegd op de rol van professionele ontwikkeling bij het vormgeven van je carrièrepad. Wij geloven dat investeren in je vaardigheden en kennis de sleutel is tot het ontsluiten van nieuwe kansen en het bereiken van je volledige potentieel. Doe met ons mee en ontdek het belang van continu leren en hoe dit een positieve invloed kan hebben op je professionele reis.

Onze recente trainingen

ChatGPT

We hebben tot nu toe twee trainingen gehad over het gebruik van ChatGPT in onze dagelijkse professionele activiteiten. Omdat de tijden voortdurend veranderen en de technologieën ook, is het noodzakelijk dat we gelijke trend houden. Daarom hebben we erkend dat ChatGPT een nuttige AI-tool kan zijn bij het schrijven van beschrijvingen voor onze komende projecten, maar ook nuttig kan zijn bij het verzamelen van ideeën voor het genereren van nieuwe inhoud. Beide ChatGPT-trainingen werden gegeven door Ronald Scherpenisse, adviseur & analist en GPT-trainer bij Influsense

Excel

Een andere cruciale training die we hebben gehad was een In-company Excel Cursus gegeven door Sanne Schouten, docent bij Excel Academy NL. De training begon met een grondige verkenning van de basisfuncties van Excel. Medewerkers maakten kennis met de interface en leerden hoe ze spreadsheets kunnen maken, opmaken en beheren. Verder kregen ze de kans om veel functies en formules te verkennen, samen met het laten zien en bewerken van draaitabellen en grafieken. Tijdrovende taken die voorheen handmatig werden uitgevoerd, konden nu worden geautomatiseerd met de functies van Excel, waardoor kostbare werkuren werden bespaard. De nieuwe mogelijkheden om gegevens efficiënt te beheren en te manipuleren stroomlijnen werkstromen, waardoor werknemers meer tijd overhouden om zich te richten op strategische taken en innovatie.

We zijn enthousiast over de vele leermogelijkheden die nog op ons pad komen.

Andere sector